Tisak

"Menadžment centar u hotelu Admiral" (Novi list)

E-mail Ispis
U sklopu obilježavanje 15. godišnjice zagrebačke edukacijske i konzalting kuće "Oskar" i 10. godina djelovanja međunarodno priznate škole za europske menadžere kvalitete raznih profila (EOQ), a što se pod nazivom "Dani Oskarovih poslovnih partnera" održavalo u opatijskom hotelu "Admiral", ujedno je promoviran i "Oskar - Admiral" menadžment centar

Kako je rečeno prilikom otkrivanja ploče na ulazu u hotel, razvojem Oskara, odnosno njegovim izrastanjem u edukacijsku kuću nametnula se potreba za suvremenijim uvjetima rada, ali i poboljšanim uvjetima smještaja i boravka polaznika za vrijeme edukacije, te je izabran opatijski hotel Admiral.

- Otkrivanjem menadžment centra u našem hotelu osim odmorišnog i wellness turizma krećemo i prema edukacijskom turizmu čime jačamo standardnu hotelsku ponudu, podižemo standarde i otvaramo se prema novim vrstama turizma koji će nam s obzirom na klijentelu "Oskara" dovesti turiste iz Rusije i jugoistočne Europe, kazao je Tomislav Orlić, direktor hotela Admirala.
 

"Dani Oskarovih poslovnih partnera u Opatiji" (Vjesnik)

E-mail Ispis
ZAGREB - Edukacijska i konzalting kuća Oskar, Centar za razvoj i kvalitetu iz Zagreba, održava u povodu 15 godina postojanja i 10 godina djelovanja međunarodno priznate škole za europske menadžer4e kvalitete raznih profila (EOQ) od 23. do 25. travnja u Opatiji Dane Oskarovih poslovnih partnera.
Više...
 

"Dani Oskarovih partnera" (Večernji list)

E-mail Ispis
OPATIJA - U opatijskom hotelu Admiral tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana obilježavaju se Dani Oskarovih poslovnih partnera, a u povodu 15. godina postojanja i 10 godina djelovanja Edukacijske i konazalting kuće Oskar, Centra za razvoj i kvalitetu u Zagrebu.
Više...
 

"Dani Oskarovih poslovnih partnera" (Poslovni dnevnik)

E-mail Ispis
Edukacijska i konzalting kuća Oskar želi postati vodeća u svojoj branši u Hrvatskoj, jugoistočnoj Europi u Rusiji OPATIJA - "Dani Oskarovih poslovnih partnera", kojima Centar za razvoj i kvalitetu Oskar iz Zagreba obilježava 15 godina postojanja i 10. obljetnicu djelovanja svoje škole za europske menadžere kvalitete, jučer su otvoreni u opatijskom hotelu Admiralu.
Više...
 

"OSKAR-u Povelja za posebni doprinos" (Kvalitet)

E-mail Ispis
Pod sloganom „Kvaliteta kao društvena stvarnost“ u Zagrebu je 7. studenoga 2006. obilježen Hrvatski dan kvalitete.
Više...
 

20. rođendan OSKAR-a

Poštovani klijenti, suradnici i poslovni partneri

24. travnja 1991., točno prije 20. godina, Oskar d.o.o. je započeo s radom.

Oskar tim.

Certifikat

Certifikat

Novo!

U PRAVO VRIJEME
NOVI PROIZVOD!!!


"VENTURE 08"
(softver i metodologija)
Suvremeni menadžerski alat za
KONTINUIRANU IDENTIFIKACIJU OPASNOSTI I UPRAVLJANJA RIZIKOM POSLOVANJA
(u projektima i procesima).
Jednostavna, brza, efikasna borba protiv svih rizika poslovanja.

Kontakt: Prof. dr. sc. Marko  Bešker
OSKAR d.o.o. Zagreb; +385 98 279 384
E mail: marko.besker@oskar.hr

Anketa

Kako Vam se dopada naš novi web?
 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 43 
Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva
INTER-ING d.o.o.